Kom erbij

Je UWC ervaring is pas het begin. Je bent nu onderdeel van een sterke wereldwijde community van 60.000 mensen met dezelfde ervaring en betrokkenheid bij de waarden en de missie van UWC. Sluit je dus aan bij de netwerken van UWC Nederland, wereldwijd of je college, en blijf betrokken bij UWC!

Je kunt lid worden van de Vereniging UWC Nederland als je het tweejarige programma op een UWC hebt gedaan of docent op een UWC bent geweest, en een aantoonbare band hebt met Nederland (als je uitgezonden bent door het Nederlandse nationale comité, de Nederlandse nationaliteit hebt, of in Nederland woont). Ook als je een UWC Xperience van tenminste drie dagen hebt gedaan kun je je aansluiten bij de alumnivereniging.

Als geselecteerde leerling word je automatisch lid; als je niet tot deze groep behoort, kun je mailen naar kantoor.

UWC Nederland onderhoudt contact via Facebook, Twitter en LinkedIn.

UWC International lanceerde onlangs de UWC Hub, een web platform en mobiele app om alumni en staf van over de hele wereld samen te brengen. Het doel van de hub is om de community te versterken, betrokkenheid en initiatieven te creëren, de impact van UWC te vergroten en de UWC missie te verspreiden. Schrijf je in via de link die alle alumni per e-mail hebben gekregen of registreer je via de site van UWC International.

Deel deze pagina: