Geef het door

Zonder beurzen geen UWC. Twee fantastische jaren op een college, vrienden uit alle windstreken, een ervaring die een leven lang meegaat - ieder van ons heeft profijt gehad van het beurzensysteem van UWC. Geef ook nieuwe generaties leerlingen deze kans!

Het werven van fondsen is moeilijk geweest de afgelopen jaren. De inkomsten lopen terug, maar we willen ieder jaar wel 20 tot 25 leerlingen naar een van de zestien colleges blijven sturen. Door het beurzenprogramma blijven de colleges de fantastische broedplaatsen van talent en inspiratie en blijft UWC de bloeiende en diverse organisatie waar we trots op zijn. Maar dan moeten we wel iets doen!

Sponsoren zijn kritisch over de goede doelen die ze steunen en laten de bijdrage van oud-leerlingen meewegen in hun beslissing. Onze alumni-bijdrage is dan ook essentieel voor het beurzenprogramma. Velen van ons dragen gelukkig al bij, maar ook velen nog niet. Laten we daarom samen proberen het alumni-aandeel in het beurzenprogramma te vergroten. Lees hier hoe je financieel kunt bijdragen.

Wist je dat je nu al direct een gift kunt overmaken via de website? Dat je via UWC Nederland ook je eigen college kunt steunen? Dat UWC Nederland de belastingtechnisch voordelige ANBI-status heeft? En dat we in Nederland niet alleen fondsen werven voor leerlingen uit Nederland en de Caribische delen van ons Koninkrijk, maar ook voor alle geselecteerde internationale leerlingen op UWC Maastricht die met hun ervaringen écht een verschil kunnen maken?

Lage kosten door vrijwilligers

UWC Nederland draait op vrijwilligers: leerlingen, oud-leerlingen, ouders en anderen die UWC een warm hart toedragen. Zij steken heel veel tijd en energie in fondsenwerving, de werving, selectie en begeleiding van leerlingen, het onderhouden van het alumninetwerk en allerlei andere activiteiten om UWC draaiende te houden en op te bouwen. Zo houden we de kosten laag en kunnen we alle inkomsten in beurzen steken.

Gun jouw ervaring ook aan anderen

Wij doen dus ook een beroep op jou! Omdat je bij de community hoort, maar vooral omdat de community, inclusief sponsoren, vrijwilligers en jouw ouderejaars, veel voor jou doen. Geef toekomstige Nederlandse leerlingen ook zo’n mooie ervaring; geef een vluchteling echt een kans; draag bij aan een betere wereld!

Deel deze pagina: