UWC summer xperience

Je kunt je vanaf nú aanmelden voor de UWC summer xperience 2017! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te bepalen of de UWC summer xperience iets voor jou is en kun je je ook direct inschrijven.

Ben jij een changemaker?

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar oud?

Wil jij jezelf beter leren kennen?

Ben jij maatschappelijk betrokken of wil je dat zijn?

Wil jij een week vol inspirerende workshops volgen?

Wil jij een super leuke tijd doorbrengen met andere jongeren?

Dan is de UWC summer xperience voor jou bedoeld!

Je kunt kiezen uit 1 van onderstaande weken:

  • maandag 24 t/m vrijdag 28 juli 2017
  • maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus 2017

Tijdens de UWC summer xperience gaan we een week aan de slag met thema’s gericht op persoonlijk én maatschappelijk leiderschap. De workshops zijn interactief, creatief en actief. Denk hierbij aan workshops over stereotypering, vooroordelen, geweldloze communicatie, gender, identiteit, persoonlijke groei en kwaliteiten. Er is uiteraard ook genoeg tijd om elkaar buiten de workshops beter te leren kennen, om te ontspannen en om andere leuke dingen te doen :)

Download hier de flyer voor alle informatie.

Het programma is Nederlandstalig.

Dit is wat andere jongeren zeiden over de UWC summer xperience

“We realiseerden ons dat we niet alleen waren, het [de workshop] was een eyeopener en ook wel shocking, maar ik realiseerde me dat ik niet de enige was met problemen. Het heeft me gemotiveerd om meer aan mezelf te werken.”

“Je begint na te denken over de wereld. Het spel [dat we speelden] maakte me heel boos, maar het was erg interessant. Je begint je belangrijke dingen te realiseren. Ik heb het gevoel dat ik bepaalde achtergestelde groepen in de maatschappij nu beter kan begrijpen.”

“Het is een positief programma, je leert veel nieuwe mensen kennen en het voelt al snel vertrouwd met elkaar. Daardoor leer je je zelf ook beter kennen. Het is een plek waar ik durfde te groeien.”

AANMELDEN
Wil jij ook onderdeel uitmaken van de UWC summer xperience? Wil jij jezelf ontwikkelen en wil je een verschil maken in de wereld? Ga dan snel naar ons inschrijfformulier om je aan te melden! 

Je kunt je aanmelden tot 1 juli 2017.

<< LET OP >>

Om je aanmelding definitief te maken, hebben we een ondertekend formulier nodig waar de algemene voorwaarden op staan en waarin je wel of geen toestemming geeft voor het gebruiken van beeldmateriaal met jouw beeltenis. Dit document vind je hier.

Nadat je je hebt ingeschreven via het inschrijfformulier krijg je dit document per post thuisgestuurd. We vragen je het te ondertekenen en/of te laten ondertekenen door je ouders/verzorgers (indien je minderjarig bent) en het met de bijgevoegde gefrankeerde envelop naar UWC Nederland terug te sturen.

Na de ontvangst van dit ondertekende document is je inschrijving compleet!

Heb je vragen en/of opmerkingen? We zien je mail graag tegemoet!

Deel deze pagina: